Wij doen mee met de dag van de buurt!

Op 19 mei 2022 is de landelijke Dag van de Buurt. In heel Nederland laten actieve bewoners en betrokken wijkwerkers zien wat er speelt in hun buurt en wijkenAls locatie doen wij ook mee en openen we onze deuren. 

Ons programma op de Dag van de Buurt
Kom naar de beroemde wijk Kattenbroek in Amersfoort en luister naar de inspirerende verhalen van het Buurtterras en De Ontmoeting! Vanuit de presentiebenadering en positieve gezondheid zorgen wij voor nieuwe verbindingen en verrassende ontmoetingen en bouwen we aan duurzame relaties in de wijk. Tijdens een vrije inloop maakt u kennis met succesvolle manieren om te werken aan aansluiting en afstemming en hoort u hoe omzien naar elkaar vorm krijgt in een wijk waar elk buurtje een eigen karakter en dynamiek heeft. Aan de hand van het  ‘Betekenis Kaartspel’ gaan we graag met u in gesprek over hoe we het Buurtterras en de Ontmoeting nog meer kunnen inzetten voor de wijk en de wijkbewoners en hoe we dat inzichtelijk kunnen maken. Sluit uw bezoek af in stijl en maak een wandeling door de wijk.

Geef je op en doe mee!

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je zin om mee te doen? Dat kan! Meld je aan voor een van de locaties in jouw buurt en ga zelf kijken. Zie de website: www.dagvandebuurt.nl  

  • Datum:  19 mei
  • Tijdstip: tussen 10:30 en 12:30 uur
  • Locatie: De Ontmoeting, De Bekroning 2 

Geef je op via www.dagvandebuurt.nl 

Dag van de Buurt