De Ontmoeting is een huiskamer in de wijk voor iedereen in de omgeving. Jong en oud zijn er welkom tijdens de verschillende activiteiten en inloopuren.

Senioren
Onze dagelijkse inloop is er voor iedereen die zin heeft in een kopje koffie of thee of een praatje. De gastvrouwen en  -mannen staan voor u klaar. Ook worden er regelmatig op de dinsdagmiddag lezingen, workshops en uitjes georganiseerd en zijn er gezamenlijke maaltijden. Iedere vrijdagmiddag komen de spelletjes uit de kast.

Gezinnen
Met Bakkie Kroost laat De Ontmoeting zien dat ook gezinnen thuishoren in de huiskamer van de wijk. Ouders en grootouders van kleine kinderen kunnen hier even lekker ontspannen terwijl de kinderen binnen of buiten spelen.

Bakkie Kroost is er elke woensdagochtend voor kinderen tot 4 jaar met hun (groot)ouders.

Gezinnen met oudere kinderen nodigen we uit om samen leuke activiteiten te ontwikkelen, zoals een spelletjesmiddag of -avond of iets dat past in het thema van De Gezonde Wijk.

Kinderen en jongeren
Kinderen op de basisschool en tieners van middelbare schoolleeftijd vinden het leuk om elkaar te ontmoeten. Het lastige is dat er maar weinig plekken voor ze zijn waar ze terecht kunnen. De Ontmoeting wil deze kinderen en jongeren graag een plek bieden waar ze leuke activiteiten met elkaar kunnen organiseren of gewoon met elkaar warm en droog kunnen chillen. Maandelijks is er bijvoorbeeld een spelletjesmiddag voor jong en oud.