Vaste prik

De Ontmoeting biedt voor iedereen allerlei faciliteiten en activiteiten. Een compleet overzicht kan je terugvinden in de agenda. Een aantal onderdelen van die agenda dat met regelmaat terugkomt, zetten we hier op een rijtje:

Oud Papier Actie
Iedere eerste woensdag van de maand kan van 9 tot 12 uur oud papier worden ingeleverd bij De Ontmoeting. We danken iedereen bij voorbaat voor de moeite om oud papier voor ons te verzamelen. Je kunt het oud papier altijd in de blauwe containers voor onze deur kwijt. De opbrengst wordt volledig besteed aan onze activiteiten.

Tweedehands boekenmarkt (4 maal per jaar)
Vier keer per jaar is er op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur een boekenmarkt in de Ontmoeting, met een ruime keus aan tweedehands boeken. Kom gerust even snuffelen voor tussen allerlei leuke of interessante boeken voor een klein prijsje! Je kunt ook wekelijks tijdens de inloopuren oude boeken komen brengen. Houd de agenda in de gaten!

Wandelgroep, iedere dinsdagmorgen
Om de dag energiek te beginnen, kun je iedere dinsdagmorgen meelopen met de wandelgroep. We vertrekken om 9:30 uur vanaf De Ontmoeting. Na afloop drinken we rond 11 uur samen koffie.

Yoga op de stoel
Rustig tot jezelf komen door te bewegen en te ontspannen? Dat kan bij yoga op de stoel. Iedere donderdag van 13.30 tot 14.30 uur (m.u.v. schoolvakanties). Na afloop drinken we een kopje thee.
De lessen worden gegeven door ervaren yogadocente Regina Heida, zie www.yogabala.nl. De kosten bedragen €6,- per les en je kan ook eerst proeflessen nemen.
Meer informatie en aanmelden:

Juridisch spreekuur
Voor gratis juridisch advies kunt u op maandagmiddag in de even weken tussen 17 en 18 uur in ‘De Ontmoeting’ terecht (m.u.v. schoolvakanties).
Dit juridisch spreekuur wordt verzorgd door mr. Veleda van ‘t Westende Meeder, advocaat. Tel: 033-4550675.

Zij richt zich m.n. op personen- en familierecht en jeugdrecht, zowel als advocaat als MfN-registermediator. Cliënten staat ze bij, o.a. bij echtscheidingen, alimentatiezaken, omgang, boedelverdeling, onder toezichtstelling en uithuisplaatsing van kinderen en jeugdige verdachten.