De Ontmoeting biedt voor iedereen allerlei faciliteiten en activiteiten. Een compleet overzicht kan je terugvinden in de agenda.
Een aantal onderdelen van die agenda dat met regelmaat terugkomt, zetten we hier op een rijtje:

Tweedehands boekenmarkt (4 maal per jaar)
Vier keer per jaar is er op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur een boekenmarkt in de Ontmoeting, met een ruime keus aan tweedehands boeken. Kom gerust even snuffelen voor tussen allerlei leuke of interessante boeken voor een klein prijsje! Je kunt ook wekelijks tijdens de inloopuren oude boeken komen brengen. Houd de agenda in de gaten!

Wandelgroep iedere dinsdagmorgen en om de vrijdagmiddag
Om de dag met energie te beginnen, kun je iedere dinsdagmorgen mee lopen met de wandelgroep. Vertrek is om 9:30 uur vanaf De Ontmoeting. Na afloop wordt er om ca 11 uur samen koffie / thee gedronken.
De ‘Kuierclub’ wandelt op de vrijdag in de even weken van 13:30 tot uiterlijk 14:30 uur op een heel rustig tempo onder begeleiding van vrijwilligers.

Yoga op de stoel
Start weer op 31 augustus!
Rustig tot jezelf komen door te bewegen en te ontspannen? Dat kan bij yoga op de stoel.
Iedere donderdag om 14.00 uur
Na afloop is er gelegenheid om een kopje thee met elkaar te drinken.
De lessen worden gegeven door ervaren yogadocente Trudy Paus. Klik hier voor meer info over Yogazin
Kosten: € 8,00 per les. Betaling gaat per periode.
Eerst proberen? Het is mogelijk om 3 proeflessen te volgen voor € 24,00.
Meer informatie en aanmelden:

Juridisch telefonisch spreekuur
Voor gratis juridisch advies kunt u op de even maandagen van 18:00 tot 18:30 uur terecht in De Ontmoeting aan De Bekroning 2 (m.u.v. schoolvakanties).
Mensen mogen ook voor juridisch advies (eerst) bellen: 033-4550675 of mailen:
Zij richt zich m.n. op personen- en familierecht en jeugdrecht, zowel als advocaat als MfN-registermediator. Cliënten staat ze bij, o.a. bij echtscheidingen, alimentatiezaken, omgang, boedelverdeling, ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing van kinderen en jeugdige verdachten.