De Ontmoeting biedt voor iedereen allerlei faciliteiten en activiteiten. Een compleet overzicht kan je terugvinden in de agenda.
Een aantal onderdelen van die agenda dat met regelmaat terugkomt, zetten we hier op een rijtje:

Tweedehands boekenmarkt (4 maal per jaar)
Vier keer per jaar is er op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur een boekenmarkt in de Ontmoeting, met een ruime keus aan tweedehands boeken. Kom gerust even snuffelen voor tussen allerlei leuke of interessante boeken voor een klein prijsje! Je kunt ook wekelijks tijdens de inloopuren oude boeken komen brengen. Houd de agenda in de gaten!

Wandelgroep iedere dinsdagmorgen en om de vrijdagmiddag
Om de dag met energie te beginnen, kun je iedere dinsdagmorgen mee lopen met de wandelgroep. Vertrek is om 9:30 uur vanaf De Ontmoeting. Na afloop wordt er om ca 11 uur samen koffie / thee gedronken.
De ‘Kuierclub’ wandelt op de vrijdag in de even weken van 13:30 tot uiterlijk 14:30 uur op een heel rustig tempo onder begeleiding van vrijwilligers.

Yoga op de stoel
Start weer op 2 september!
Rustig tot jezelf komen door te bewegen en te ontspannen? Dat kan bij yoga op de stoel.
Iedere donderdag om 13.30 uur en de tweede groep om 15.00 uur (m.u.v. schoolvakanties).
Na afloop drinken we een kopje thee.
De lessen worden gegeven door ervaren yogadocente.
Kosten: € 8,00 per les.
Eerst proberen? Het is mogelijk om 3 proeflessen te volgen voor € 24,00.
Meer informatie en aanmelden:">

Juridisch spreekuur
Voor gratis juridisch advies kunt u op maandagmiddag in de even weken tussen 17 en 18 uur in ‘De Ontmoeting’ terecht (m.u.v. schoolvakanties).
Dit juridisch spreekuur wordt verzorgd door mr. Veleda van ’t Westende Meeder, advocaat. Tel: 033-4550675.

Zij richt zich m.n. op personen- en familierecht en jeugdrecht, zowel als advocaat als MfN-registermediator. Cliënten staat ze bij, o.a. bij echtscheidingen, alimentatiezaken, omgang, boedelverdeling, onder toezichtstelling en uithuisplaatsing van kinderen en jeugdige verdachten.