Goed nieuws! Sinds voorjaar 2023 is het Buurtterras Kattenbroek verbonden aan De Ontmoeting. Een verrijking voor zowel het Buurtterras als De Ontmoeting!
Het buurtterras is een initiatief van Erik van Marissing en brengt mensen, vragen, ideeën en oplossingen bij elkaar. Steeds op een andere plek, maar altijd in de buurt. We doen dat door onze bakfiets met stoeltjes, tafeltjes, parasols, een prikbord en natuurlijk koffie en thee, telkens ergens anders neer te zetten. We gaan ter plekke met bewoners, voorbijgangers en professionals in gesprek, zonder dat we van tevoren weten waar dat gesprek over zal gaan.
Zo zorgen we voor spontane ontmoetingen en nieuwe verbindingen in de wijk.

Hoe vind je het Buurtterras?
We kondigen enkele dagen van tevoren aan waar we staan via Facebook en Instagram (@buurtterraskattenbroek) en via Nextdoor. Het Buurtterras is te leen voor iedereen in Kattenbroek die dit kan gebruiken t.b.v. een maatschappelijk initiatief in de openbare ruimte.
Meer informatie bij Erik van Marissing via .

Belangrijk nieuws

Op dit moment, maart 2024, kan het Buurtterras helaas even niet worden ingezet. De NVWA heeft geconstateerd dat er bij bakfietsen van Babboe ernstige veiligheidsrisico’s kunnen optreden. Frames kunnen zelfs doormidden breken. Aangezien we vaak met een volgeladen bak rondrijden, gaan we dat risico niet nemen en wachten we tot ons model veilig is bevonden.