Momenteel is er een kleurrijke expositie in De Ontmoeting te zien, waar je blij van wordt. Na de grauw grijze wintermaanden is dit een verademing en een lust voor het oog. Kom ze gerust onder inlooptijden bewonderen. En de koffie en thee staan klaar.
De werken zijn van  Marja van ’t Wel. Ook bekend van de kleurboeken voor volwassenen: ZIN IN KLEUREN, waar ze ook workshops in geeft.
Op 19 april a.s. van 10 tot 12 uur geeft ze weer een workshop in De Ontmoeting. Er is nog plek.

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Marja van’t Wel. Als kunstenares, auteur en levenscoach geef ik in het dagelijks leven o.a. creatieve/ kunstzinnige vorming  en persoonlijke coaching. Dit doe ik bij ‘ZIN IN KLEUREN – HET PALET’, een creatief & koersbepalend centrum (dat ik 30 jaar geleden heb opgestart ) en waar mensen in een veilige omgeving kunnen werken aan persoonlijke groei en ontmoeting d.m.v. creativiteit en kunstzinnige vorming. Mijn uitgangspunt en levensmissie is: ontmoeten, verbinden en verdiepen.
En mijn tools zijn de 4 D’s – Drive – Deskundigheid – Dienstbaarheid – Didactiek.
Omdat ik allround ben en kennis heb van zeer veel materialen en de toepasbaarheid, is het vaak een leerzaam feestje voor de cursisten om te ’spelen met spul’, zeg ik weleens gekscherend. 

Wat betreft materialen en werkvormen ben ik all-round. Pastelkrijt, potlood, aquarelverf, inkten, acryl en olieverf; ik vind het allemaal even boeiend om mee te werken. Ook gemengde technieken en experimentele technieken pak ik enthousiast aan. Maar olieverf staat bovenaan.

 De natuur én het leven zelf, met alle emoties die daarmee gepaard gaan, is mijn grote bron van inspiratie. 

Ik wens u alle goeds toe bij het bekijken en ervaren van mijn schilderijen. Ik vind het fijn om uw reactie te lezen via het gastenboek. 
En is het uw verlangen om te leren schilderen, dan bent u bij mij in goede handen.

Email: www.zininkleuren.nl
tel: 065434718

Expositie Blije Bloemen