Heeft u zin in kleuren, maar weet u niet hoe te beginnen? Heeft u tips nodig om de goede kleuren te kiezen en toe te passen? Of heeft u gewoon zin om lekker samen te kleuren, kopje koffie of thee erbij en een (zin-vol) praatje? Marja van ’t Wel, auteur en illustrator van deze kleurboeken, creatief coach en kunstenares helpt u op weg met tips en meer…

KLEURRIJKE MOMENTEN ZIJN VITAMINEN VOOR DE MENS

Het ‘ZIN IN KLEUREN’ kleurboeken project voor volwassenen gaat over dieren, de seizoenen en de bloemen.  Tijdens het kleuren kun je stilstaan bij prikkelende levensvragen. Daarbij word je herinnerd aan je deugden – de kwaliteiten van je karakter. Denk aan geduld, verdraagzaamheid, zorgzaamheid, moed en veerkracht, assertiviteit. Dat zijn kernwaarden waar mensen in deze onzekere en overweldigende tijd erg naar verlangen.

Dit kleurboeken project is een paar jaar geleden zelfs uitgeroepen als toptitel in de maand van de spiritualiteit. De jury oordeelde dat het kleurboek een uniek concept was: een combinatie van creativiteit, mindfulness en bezinning.

Kleuren is fijn en rustgevend. Ook als je wat minder energie hebt, is het heerlijk om te kleuren.
Dit kleuren project heeft als doelstelling : ontmoeten, verbinden en verdiepen.

Datum: Vrijdag 12 mei
Tijd: 10.00 tot 12.00
Plaats: Inloophuis De Ontmoeting

 

Zin in koffie & kleuren