Evenementen

17 oktober 2019 - 18:30

 Psychosynthese workshop: Drukte en verlangen.

Je hart herinnert je aan wat werkelijk belangrijk is, terwijl je druk bent
met al die andere dingen.

De zomervakantie is al even achter de rug. Het ritme van het dagelijks leven met werk, gezin en school is weer in volle gang. Voor je het in de gaten hebt, ben je in je hoofd al weer druk. In deze workshop leren we naar ons hart te luisteren zonder ons hoofd te verliezen.

De eerste twee workshops in de serie “alle ballen even laten vallen” hebben voornamelijk in het teken gestaan van een toename van lichaamsbewustzijn. In deze derde workshop wordt ook meer ons gevoel en ons denken erbij betrokken. We maken gebruik van methoden en technieken van psychosynthese. Dit is een methode die mensen helpt hun talenten te herinneren en te benutten in het dagelijks leven. De workshop wordt gegeven door Ivan Šulenta, psychosyntheticus.

Donderdag 17 oktober ben je van harte welkom bij het thema: Drukte en verlangen. Ervaring met psychosynthese of met eerdere workshops van “alle ballen even laten vallen” is niet nodig.

In deze tijd zijn er mensen die moe zijn geworden van alles en alle ballen laten vallen.

Er zijn ook mensen die ineens weten wat ze te doen staat en alle ballen laten vallen.
Er zijn mensen die zich erg ellendig voelen en alle ballen laten vallen.
Er zijn ook mensen die getroffen worden door schoonheid en alle ballen laten vallen.

In psychosynthese laten we alle ballen niet zozeer vallen om een van de zojuist genoemde redenen, maar om onze aandacht van de buitenwereld naar onze binnenwereld te verplaatsen. We maken een reis van de buitenwereld naar de binnenwereld en maken contact met de innerlijke reiziger in onszelf. Door dit contact worden we ons bewuster van ons zelf en kunnen we de vele uitdagingen van het dagelijks leven gemakkelijker tegemoet treden.

Aanvang: 19:30 uur. Eigen bijdrage inclusief koffie/thee: € 3,00
Meer info en aanmelden:
www.psychosyntheticus.nl/profiel/ivan-sulenta/