Alle ballen even laten vallen

Alle ballen even laten vallen

Thema avonden bij “De Ontmoeting”
vrijdagavond 21 juni van 19:30 – 21:30 
vanaf september elke 3e donderdagavond in de maand

Je bent altijd maar druk, druk, druk ! Je kunt niet stoppen. Je gaat steeds harder werken, maar het wordt steeds minder efficiënt. Je snakt en zoekt naar rust, maar het lukt maar niet om voldoende tijd hiervoor vrij te maken, want er moet zoveel. HERKEN JE DIT?
Hoe harder je holt, hoe moeilijker het wordt om die rust te nemen, die nodig is om weer op te laden. Uit de gezondheidsmonitor van de wijk Kattenbroek blijkt dat veel mensen in de wijk hier problemen van ondervinden. Het is dus zinvol om hier iets mee te doen.

Doorbreek het patroon van geen tijd hebben en neem de tijd, JOUW TIJD. Kies bewust voor even stilstaan en alle ballen laten vallen op elke derde donderdag van de maand.
Vanaf september organiseert Inloophuis “De Ontmoeting” Kattenbroek bijeenkomsten rondom dit thema. De aftrap van deze thema-avonden is op vrijdag 21 juni.

Kijk, luister, leer en ervaar hoe even stilstaan juist tijd oplevert, relativeert en je uiteindelijk gelukkiger maakt. Nieuwsgierig?
Vrijdag 21 juni wordt verzorgd door Birgit Post, fysiotherapeut en ademtherapeut Methode van Dixhoorn.
Op deze avond gaan we jongleren: je ervaart hoe het is om letterlijk alle ballen in de lucht te houden, maar ook hoe het voelt om er een paar te laten vallen.

              

Over de auteur

Wilma Biegstraaten administrator